Inteligentní Klávesy- Set Z Klávesové Zkratky Pro Windows

Windows má spousta z různé možnosti na jak , který jste použít . Nejste vázaný Down na použití myší společně s myš Touch Pad. If si někdy mysleli, že potřeba být a rychlejší způsobem, než zvýraznění hledání nebo Stuff tlačítko a Kliknutím na tlačítko Your myš, pak jste pravděpodobně Right . Níže jsou některé krátké vyjmout klíče pro Windows které pravděpodobně není know o.

 

F5 pro obnovení per webové stránky

 

Tento postup funguje na Close jakékoli Web prohlížeč. Že je dobrý dobrý  Skvělé zprávy Pokud jste uživatel Firefoxu spolu s vaše mate je opravdu a potvrzeno Internet Explorer osoba, která ještě jste Exchange PC příležitostně . Místo na lov Discover kde je tlačítko Aktualizovat (nebo má pouze převedeno na like Firefox did Pokud je přesunuto na variace 4), pouze stisknutím tlačítka F5 aktualizujte stránku jste Around.

 

Test out CTRL Y

 

Tento jeden je poněkud Strange v tomto funkce jiný efekt na on program jste používáte. Tedy vyzkoušet nějakou věc vy starosti o. V některé aplikace , stisknutí klávesy CTRL Y bude re-dělat co jste pokračovat zadali. V Others, to will odstranit řádek jste na. Its ' cvičení pøed datle okna aby vysvětluje důvod je možná ne docela as konzistentní jako potřebujete. Navštivte tento odkaz: http://znakynaklavesnici.cz/ pro podrobnosti.

 

Ctrl-n

 

Obvykle otevřít Fresh okno this App jste spuštěna. Zda , že je prohlížeč Word, Excel nebo cokoli . neúmyslně stisknutím klávesy CTRL-N CAN obvykle vyvolání úzkost jak to zdá se, že jste jen smazal vše jste zadali. Stop pot-nemáte -jste otevřeli Fresh příklad z program . Zavřít nebo Využijte náhledy na Foot z this na vybrat poslední instance .

 

F 2

 

Tento dává cesta pro přejmenování dokumentu. Kdykoli jste v soubor otevřít nebo uložit soubor v programy jako Word, pak zvýraznění Název_souboru a stisknutím klávesy F2 bude povolit One, chcete-li upravit název souboru . Skvělé if jste uložené něco s překlep od soubor jméno a vědět nikdy najít IT znovu Pokud nejste přejmenovat do a rozumnější. Funguje v Excelu jako efektivně-zvýrazněte Current buňky a stiskněte F2 v pořadí upravit vlastní buňky.

 

CtrlF

 

Tento příkaz vyvolává možnost  "Find " v mnoho programy . Jak pocínovat tato burza dle plán až k plán a dokonce dle líčení až k líčení protože inženýři Applications make úsilí , aby věcech více dosažitelné. Test out CTRL-F a zjištění jak programy k němu reagovat.

 

CTRL + a Ctrl-(ne zapomínání CTRL 0)

 

Užitečné kdy www jste hledáte at má Done něco Strange s jeho vlastní písmo velikosti. CTRL + bude go velikost (řekněme z 100% na 125 procent), CTRL- moci přetažení dolů o velikost. Spolu s CTRL 0 (to je , že je nula, ne písmeno o) může go zpět do vaší rutiny 100 procent velikost obrazovky to je hodně snazší než bít jeden z this ostatní mix je cesty krát IF jste byli experimentování spíše více než bude dobré pro vy .

 

Aplikace nabídka Konkrétní Krátké řezy

 

Near cokoli to je podtržené v menu programu může BE zavolal stisknutím klávesy ALT a podtržené písmeno. od nelze do this s položkami nabídky které nejsou okamžitě viditelné-cokoli pod soubor v nabídce soubor instance -tam bude být seznam app Special zástupceKlávesová zkratka které can být dosaženo, někdy pomocí klávesu CTRL s a písmeno , nějaký čas pomocí jednoho z tyto F klávesy na Top z vaší klávesnice Keyboard .